Menu
Winnaar 2017

Locatie

Voorkant pandWilt u na de Haring Primeur nog nagenieten op deze bijzondere plek? Landgoed de Wilmersberg heeft wederom een mooi arrangement samengesteld voor de gasten van de Twentse Haring Primeur.

De passie voor lekker eten is groot bij De Wilmersberg. Ronald Bor en zijn team werken het liefst met verse, biologische producten uit de streek. Soms klassiek, soms modern en in verrassende smaakcombinaties.

Gun uzelf dat ultieme verwenmoment en kom na de Twentse Haring Primeur genieten van een proeverij aan heerlijkheden.

Voor deze bijzondere avond hebben wij een speciaal menu met begeleidende wijnen van onze sommelier Jan Ansink:

Tartaar van tonijn
Gamba – Venkel – Ponzu – Tomaat

Gebraden lamsbout
Asperges – Salie – La ratte – Doperwten

Witte couverture
Aardbei – Basilicum – rabarber – yuzu

Reserveert u alvast een tafel voor u en uw gasten op telnr. 0541-585555 of reserveringen@wilmersberg.nl.

Tevens kunt u bij Landgoed de Wilmersberg voor een mooi tarief overnachten op dit prachtige landgoed.
Ga naar www.wilmersberg.nl voor meer informatie.