Menu
Winnaar 2023
Sheltersuit Foundation

Het Openluchtconcert & de Twentse Haring Primeur bundelen eenmalig hun krachten!

Geplaatst op

De maatregelen versoepelen, Twente gaat weer open! De twee meest prominente evenementen van Twente slaan dit jaar eenmalig hun handen ineen; het Openluchtconcert & de Twentse Haring Primeur gaan hun activiteiten bundelen.

De Twentse Haring Primeur kon door de gevolgen van het Covid-19 virus voor het tweede jaar helaas geen doorgang vinden. Met het bundelen van deze twee events vieren we het einde van een moeilijke tijd en toasten op betere!

Vrijdag 18 juni jl. kwam het comité Twentse Haring Primeur bijeen om de eerste Hollandse nieuwe te proeven en de samenwerking tussen deze twee mooie events bekend te maken.

Het Openluchtconcert vindt plaats op zondag 5 september aanstaande bij De Wilmersberg in de nog altijd veilige buitenlucht. Men ontvangt een uitnodiging van een van de partners van het Openluchtconcert of namens het Comité Twentse Haring Primeur.

Het Openluchtconcert is het culturele netwerkevent van Twente! Het betreft een muzikale middag o.l.v. PHION het orkest van Overijssel en Gelderland omlijst door een heerlijke high wine en uiteraard verse haring!

Tijdens het Openluchtconcert zal de ‘Zilveren Haring’ prijs worden uitgereikt namens het comité Twentse Haring Primeur aan de persoon of organisatie die zich heeft weten te onderscheiden door een opvallende bijdrage te leveren aan de profilering en promotie van Twente.

Terug naar het overzicht